Η βιομηχανία τροφίμων «ΑΘΗΝΑΙΑ ΚΟΥΛΟΥΛΙΑΣ Ε.Π.Ε» ιδρύθηκε το 1984 από την οικογένεια Κουλουλία για να καλύψει τις ανάγκες της αγοράς στα έτοιμα τρόφιμα, επιτυγχάνοντας την επιλεγμένη και άριστη ποιότητα στο τομέα των παραδοσιακών αυθεντικών σαλατών, σως, dressing καθώς επίσης και στον χώρο των θαλασσινών εδεσμάτων.

Η μεγάλη ποικιλία των προϊόντων μας απευθύνεται στους εμπόρους με συσκευασίες HORECA και κατ’ επέκταση στο καταναλωτικό κοινό.

Φιλοσοφία και στρατηγική Παρακολουθώντας τις απαιτήσεις της αγοράς τροφίμων, η εταιρεία ανέπτυξε νέες γραμμές παραγωγής για τα προϊόντα της παρέχοντας την άριστη και άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της.

Τα στελέχη της, δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στην αυστηρή επιλογή ποιοτικών πρώτων υλών και στην σχολαστική τήρηση των αρχών ασφαλείας και υγιεινής , η οποία έφερε επάξια την εταιρεία στις πρώτες θέσεις του κλάδου τροφίμων από τα πρώτα της κιόλας βήματα.

Στόχος της εταιρείας είναι στο άμεσο μέλλον να επεκταθεί ακόμα περισσότερο στο χώρο της HORECA και παράλληλα να εισέλθει δυναμικά στις λειτουργικές και υγιεινές συσκευασίες RETAIL.

Η «ΑΘΗΝΑΙA ΚΟΥΛΟΥΛΙΑΣ Ε.Π.Ε» έχοντας κατακτήσει την απαιτητική αγορά της Αθήνας, ένα μεγάλο μέρος της σημαντικότερης αγοράς στην υπόλοιπη χώρα καθώς και το εξωτερικό, την οδήγησε το 1997 στη δημιουργία νέων ιδιόκτητων εγκαταστάσεων όπως και στην αγορά νέων προηγμένων τεχνολογικά μηχανημάτων.

Στον τομέα των επενδύσεων η επιλογή του ανθρώπινου δυναμικού γίνεται με αυστηρά κριτήρια, εκπαίδευση και ενημέρωση ώστε καθημερινά να μπορεί να ανταπεξέρχεται στις σύγχρονες αντιλήψεις της βιομηχανίας και της αγοράς.

Με προτεραιότητα τα παραπάνω το 2008 «ΑΘΗΝΑΙA ΚΟΥΛΟΥΛΙΑΣ Ε.Π.Ε» έλαβε την πιστοποίηση διασφάλισης ποιότητας ΙSO: 22000 το οποίο αποτελεί πρόσθετο πλεονέκτημα στη διεθνή αγορά.

Τέλος, με την συνεχή έρευνα και ανάπτυξη όλων αυτών των ετών η εταιρεία εγγυάται τη διαρκή ανάπτυξη και εξέλιξη για το μέλλον.