Τρόποι Αποστολής

AMEA

Οι παραγγελίες που καταχωρούνται στην Ιστοσελίδα μας μπορούν να πραγματοποιούνται όλες τις ώρες και τις ημέρες του χρόνου.

Για δική σας εξυπηρέτηση και σε περίπτωση που βιάζεστε να παραλάβετε το προϊόν σας θα πρέπει να ολοκληρώσετε την αγορά σας μέχρι τις 11.30π.μ., όλες τις εργάσιμες ημέρες, ώστε να τις επεξεργαστούμε το συντομότερο δυνατό.

Βασική προϋπόθεση για την ολοκλήρωση των αγορών σας είναι η άμεση διαθεσιμότητα των προϊόντων ή η διαθεσιμότητα μετά από λίγες ημέρες και όχι όταν το προϊόν είναι μη διαθέσιμο.

Η Εταιρεία μας αποστέλλει τα Προϊόντα της,  μόνο για την Ελλάδα και όχι για άλλες χώρες στο Εξωτερικό.

Οι αποστολές για Ελλάδα χωρίζονται σε:

1. Εντός Αττικής

Η αποστολή εκτελείται από την εταιρίας μας εφόσον υπάρχει ελάχιστη χρέωση 20€. Μετά την ολοκλήρωση της αγοράς σας θα επικοινωνήσει μαζί σας το αρμόδιο τμήμα της Εταιρείας, ώστε να ενημερωθείτε για την ημέρα και την ώρα παράδοσης.


2. Για τις περιοχές εκτός Αττικής

Σε περίπτωση που βρίσκεστε εκτός Αττικής, η αποστολή των προϊόντων σας γίνεται από Μεταφορικές Εταιρείες πρακτορείων Αθηνών. Το κόστος ορίζεται ανά τεμάχιο ανάλογα με τον όγκο και βαρύνει τον πελάτη. Ο πελάτης εφόσον επιλέξει αυτόν τον τρόπο πληρωμής, θα πρέπει να επικοινωνήσει με την Εταιρεία, ώστε να μάθει το κόστος αποστολής.

 
3. Παραλαβή από την Εταιρεία:

Η παραλαβή από την Εταιρεία μας μπορεί να πραγματοποιηθεί αμέσως μετά την παραγγελία σας, χωρίς καμία χρέωση, εφόσον τα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα. Σε περίπτωση που τα προϊόντα δεν είναι άμεσα διαθέσιμα μπορείτε να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας και μετά από μία και παραπάνω μέρες να την παραλάβετε από το κατάστημα μας, μόλις τα προϊόντα σας είναι άμεσα διαθέσιμα.